Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2010 15:13

Центр Києва митиметься в тазиках

Центр Києва митиметься в тазиках

"Київенерго" продовжує щорічний ремонт системи гарячого водопостачання, у зв"язку з чим низка столичних мешканців залишаться без гарячої води.

На цьому тижні до 5 днів митимуться в тазиках жителі центру — Печерського спуску, 6, Володимирської, 19-а, Хрещатика, 27, Червоноармійської, 76-а, 76-б, Б.Хмельницкого, 62-а, Воровського, 1/37, Тургенєвської, 26/28, Дмитрієвської, 15.

Крім того, незручності чекають жителів Чоколовського бульвару, 16, 18, 20, Фрунзе, 111, Гонгадзе, 10, 12, 18-а, 18-б, 18-г, 20-к, 20-б, 20-в, 24-б, 26-а, Межової, 3, 3-а, 5, 5-а, Архітекторів, 54, 56, 56-а, Блюхера, 12-г, Туполєва, 28, 28-а і Салютної, 17.

Нагадаємо, що в рамках проведення ремонтної кампанії 2010 року АК Київенерго почала щорічний ремонт системи гарячого водопостачання.

Як говориться в повідомленні компанії, до наступного опалювального сезону планується відремонтувати 2080 теплових пунктів і 5893 вузлів приєднання. Вже в березні компанія має намір провести 241 ремонт, що становить близько 10% від загального обсягу робіт. Протягом місяця буде виконано ремонти об"єктів з мінімальною кількістю підключених споживачів та об"єктів, під час ремонту яких здійснюються короткочасні зупинки устаткування або існує можливість перемикання споживачів на дублююче джерело теплопостачання.

Як повідомлялося, ВАТ "Київводоканал" заявляє про загрозу припинення централізованого водопостачання міста через виконавче провадження за судовим позовом АК "Київенерго".

У Київводоканалі наголошують, що опинилися "вкотре за останні два роки у борговій кабалі" через тривалу роботу за заниженими тарифами на водопостачання й водовідведення, і в той же час відсутність компенсації підприємству різниці між собівартістю послуг і чинними тарифами.

До 5 травня ВАТ "АК "Київводоканал" повинен повністю розрахуватися за банківський кредит, взятий місяць тому під екстрене поповнення запасу реагентів та активованого вугілля, призначених для попередження впливу весняного паводка на якість питного водопостачання у м. Києві. Сума кредитних зобов"язань – 30 млн. грн. плюс 1,2 млн. за користування коштами (25% річних). І це боргове зобов"язання також є для ВАТ "АК "Київводоканал" вкрай важливим, адже під заставу закладено майно товариства.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Центр Києва митиметься в тазиках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути