вівторок, 24 травня 2022 11:59

Частину країни заливатимуть дощі: де чекати на грози

Частину країни заливатимуть дощі: де чекати на грози
В Україні переважно буде тепло та сухо, лише на заході пройдуть грозові дощі. Фото: pixabay.com

Середа в Україні очікується теплою.

Протягом дня 25 травня температура повітря підніметься до +20...25°C, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"У більшості областей України підвищений атмосферний тиск унеможливить якісь істотні опади - переважатиме суха погода. А ось із Польщі підійде завтра атмосферний фронт, який принесе в наші західні області короткочасні дощі з грозами. При грозах можливе шквалисте посилення вітру", - йдеться в повідомленні.

На заході передбачається до +24...28°C. Трохи свіжіше буде на Волині та Рівненщині, +21...24°C. Холодніша погода очікується у східних областях, +18...23°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло повертається: синоптики порадували прогнозом

У Києві середа обіцяє бути найкомфортнішим синоптичним днем на тижні. Буде сухо, без сильного вітру та тепло. У денні години температура повітря досягне +23°C. Надалі у столиці ймовірні періодичні дощі. У четвер-п'ятницю очікується сильний вітер, а в суботу-неділю відчутно похолоднішає.

"Воєнна весна тримає нас за руку сонцем, прозорим повітрям, бузком, каштанами, щоб нам було легше переживати щоденні події та новини. Ми тримаємо міцно весну за руку, самі тримаємося і стараємося робити щодня щось просте, може, й дрібне, але вартісне, хоча б для найближчих, знайомих і незнайомих", - додала Діденко.

Цьогоріч очікувати на температуру +30°С в Україні на початку літа не варто. Червень не буде спекотним. Натомість слід бути готовими до опадів і помірного тепла влітку.

Зараз ви читаєте новину «Частину країни заливатимуть дощі: де чекати на грози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути