середа, 06 серпня 2008 13:52

Чарлі Шин лідирує серед найбільш оплачуваних телезірок США

Спеціалізоване американське видання TVGuide опублікувало в понеділок рейтинг найбільш оплачуваних американських зірок малого екрану за підсумками минулого року.

Очолив список герой серіалу "Дві з половиною людини" Чарлі Шин, колишній чоловік голлівудської актриси Деніз Річардс. 42-річний актор, відомий по ролях в повнометражних стрічках "Гарячі голови" і "Легкі гроші", заробляє за один епізод близько 825 тис. доларів. Враховуючи, що в середньому сезон складається з 22-23 серіїв, річний дохід Чарлі Шина наближається до відмітки в 20 млн доларів.

На другій позиції опинився актор Уїльям Петерсен, що прославився завдяки своїм ролям в телефільмах "C.S.I. Місце злочину" і одному зі своїх перших проектів "Смеркова зона". Гонорар актора за одну серію складає 600 тис. доларів.

Перший рядок рейтингу серед жінок зайняла актриса Марішка Хергитей, зірка серіалу "Закон і порядок". Заробіток "найбагатшої" актриси малого екрану досягає 400 тис. доларів, що в два рази менше результату Чарлі Шина, лідера серед чоловіків. Другою "високооплачуваною" актрисою стала чоловіка Кевіна Бейкона Кіра Седжвік, яка в середньому отримує 275 тис. доларів за зйомки в одному епізоді серіалу, пише Reuters.

За матеріалами: Reuters, Взгляд

Зараз ви читаєте новину «Чарлі Шин лідирує серед найбільш оплачуваних телезірок США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути