четвер, 03 червня 2010 15:15

Бродський наполягає на тому, що Бойко продав ММК ім. Ілліча

У Державному комітеті України з питань регуляторної політики та підприємництва наполягають на тому, що голова правління ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" Володимир Бойко продав підприємство. Про це сьогодні заявив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський.

Бродський зазначив, що для розслідування, ситуації, що склалася на ММК ім. Ілліча була створена спеціальна комісія, яка перевірила всі факти.

"Я ще раз можу підтвердити, що пан Бойко продав цей завод", - зазначив чиновник.

Коментуючи на прохання журналістів звинувачення Бойко у бік самого Бродського, про нібито сприянні його в рейдерському захопленні, голова Комітету зазначив: "Бойко спочатку це заявив, а потім замовк. Я звертався до нього, щоб він пояснив мені цю позицію. Але він говорив уже зовсім інше ", - сказав М. Бродський.

Нагадаємо, раніше про права на підприємство, контрольоване В. Бойко, заявили кілька фізичних осіб, які назвали себе представниками однієї з російських фінансово-промислових груп, назва якої вони тримають у секреті. В особі власників виступили представники компаній "Формігос Холдинг" Борис Подольський і "Рівейн ЛТД" Ілля Горн.

Проте сам В. Бойко спростував заяви про продаж акцій підприємства росіянам. "Ніхто нічого не продавав. Тим більше я, тому що мені нічого не належить", - заявив він. За його словами, ні про які нові власників мови не йде, а представлені компанії є звичайними рейдерами. "Це просто рейдерська атака", - резюмував він.

Як повідомив сьогодні Прем'єр-міністр України Микола Азаров, Президент України Віктор Янукович доручив Комісії по боротьбі з рейдерством вивчити ситуацію у ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча".

За матеріалами ЛИГА

Зараз ви читаєте новину «Бродський наполягає на тому, що Бойко продав ММК ім. Ілліча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути