вівторок, 06 листопада 2007 12:24

British Airways визнана найгіршою авіакомпанією в Європі

Компанія British Airways визнана найгіршою серед крупних авіаперевізників Європи. Дослідження, проведене Асоціацією європейських авіаперевізників з липня по вересень 2007 року, показало, що британська компанія затримує 40 відсотків своїх рейсів, а також дуже часто губить багаж пасажирів. У вказаний період співробітниками British Airways було загублено по 30 валіз на кожну тисячу пасажирів, причому частина багажу була загублена безповоротно. За цим показником гіршою за британців виявилася тільки португальська авіакомпанія TAP, що губить по 35 валіз на тисячу людей.

Звіт опублікований через декілька днів після того, як ВА оголосила, що за перші шість місяців 2007 року її прибутки зросли на 25 відсотків.

За даними на 2006 рік British Airways також була визнана найгіршою авіакомпанією Європи. Дані Асоціації європейських авіаперевізників протирічать опублікованим наприкінці жовтня 2007 року даним компанії TripAdvisor, яка провела власне опитування. За його результатах British Airways посіла друге місце в списку кращих авіакомпаній світу, пише газета The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «British Airways визнана найгіршою авіакомпанією в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути