Ексклюзиви
субота, 06 травня 2006 10:28

Британський рок-музикант виставить свої картини, написані кров"ю

Британський співак, соліст групи Babyshambles Піт Доерті має намір виставити свої картини в одній з лондонських галерей. Всі вони написані власною кров"ю рок-музиканта і обійдуться охочим придбати їх приблизно в тисячу фунтів стерлінгів кожна, пише британське видання This is London.

Друзі Доерті переконані, що картини музиканта доведуть його невинність в справі, розпочатій поліцією після публікації в газеті Sun минулого тижня. На фотографії, оприлюдненій виданням, співак вводить голку шприца в руку лежачої без свідомості дівчини. Як вважає видання і поліція, Доерті зробив своїй знайомій ін"єкцію героїну без її відома.

Сам співак запевняє, що він лише намагався набрати небагато крові, щоб використовувати її для своєї творчості. Проте, в суботу минулого тижня Доерті був арештований, і якщо його провина буде доведена, йому загрожує до 10 років в"язниці.

У галереї будуть виставлені картини, написані Доерті за останні півроку. Як розповідає колишній менеджер музиканта, Доерті іноді користувався кров"ю своїх знайомих для створення робіт, зокрема брав кров у нього самого. За словами менеджера, Доерті завжди користувався новою голкою, і досяг великого мистецтва в малюванні шприцом.

Роботи 27-річного співака в основному автобіографічні: на останніх, наприклад, зображений його автобус, оточений ірландськими фанами, на іншій він палить сигарету поряд з невідомою дівчиною, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британський рок-музикант виставить свої картини, написані кров"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути