четвер, 03 грудня 2009 18:46

Британський гуру печива з"їдає по 7000 одиниць солодощів на рік (ФОТО)

  Саймон їсть до 30 бісквітів в день - проте не всі їх проковтує
Саймон їсть до 30 бісквітів в день - проте не всі їх проковтує

Штатний дизайнер і випробувач печива Саймон Поуп сказав, що має найкращу роботу в Британії. В його обов"язки входить поїдання більше ніж 7 тисяч одиниць печива та пиріжків на рік, пише Daily Express.

Посада Поупа називається "контролер з виробництва нової продукції", тому сидіти за чашкою чаю з печивом - його робота.

"Я маю вивчати дизайн та стилі печива зі всього світу, а також куштувати їх. Чесно кажучи, я іноді досі не можу повірити, що мені фактично платять за те, щоб я їв печиво", - розповів британець.

Хоча може здатися, що на такій роботі можна швидко набрати вагу, Саймон примудряється залишатися в формі, використовуючи досвід дегустатора вин. Поуп перевіряє аж до 30 бісквітів на день, але він не ковтає їх всі цілком.

"Коли я перевіряю печиво, я відгризаю маленький шматочок, перевіряю який він на смак, проте не ковтаю. Цьому мистецтву я навчився за п"ять років на цій роботі", - сказав Поуп.

Саймон одружений, має двох дітей і працює в містечку Бартлі. Він відчуває себе справжнім британським гуру печива та пиріжків.

"Частиною моєї роботи є перевірка печива, коли воно поступає у магазини. Думаю, я виглядаю смішно, коли пробиваю на касі бісквітів на суму до $400", - зазначив він.

Що ж до свого майбутнього, Саймон говорить, що йому завжди буде вистачати роботи, адже на що світова криза ніяк не вплинула, так це на печиво.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Британський гуру печива з"їдає по 7000 одиниць солодощів на рік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути