Ексклюзиви
пʼятниця, 16 квітня 2010 14:40

Британське порося стало хітом Facebook (ФОТО)

 

Порося Лорі стало знаменитістю у соціальній мережі Facebook, після того як його "усиновила" британська родина з Шетландських островів.

Двотижневе порося мали зарізати. Проте своїй власниці Хізер Девідсон свинка здалась настільки милою, що вона попросила різників не вбивати тварину. "Я б її ніколи не змогла їсти", - зауважила жінка.

Порося покинуло свинарник, залишивши там своїх братів і сестер. Тепер у його розпорядженні розкішна вітальня будинку місіс Девідсон і уся присадибна ділянка.

Щоб посміятися Хізер створила своєму домашньому улюбленцю власну сторінку у Facebook, щоб показати тварину своїм друзям. Несподівано Лорі стала хітом Інтернету. Зараз у неї є 3 тисячі фанів по всьому світу, у тому числі у Австралії, Новій Зеландії і Канаді.

На сторінці поросяти власниця описує будні тварини.

"Лорі був таким крихітним, що поміщався на моїй долоні. Тепер він став удвічі більшим", - розповідає власниця. - "Порося думає, що воно в домі головне. Якщо його взяти на руки, воно здіймає страшенний вереск. Коли Лорі чує звук увімкненої мікрохвильової пічки, він починає бігати і гризти ноги людей. Адже знає, що його зараз годуватимуть".

Gazeta.ua за матеріалами The Telegraph

Зараз ви читаєте новину «Британське порося стало хітом Facebook (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути