четвер, 11 листопада 2010 15:13

Британку нудить кожні 10 хвилин через рідкісну хворобу

Британку нудить кожні 10 хвилин через рідкісну хворобу

Британка Шерон Вілсон страждає від рідкісного розладу, який приводить до того, що її нудить більше 100 разів за день.

Протягом десяти років жінка страждала від циклічного блювотного синдрому, однак діагноз був поставлений лише недавно.

Сильні напади провокуються збудженням. Після них жінка почувається абсолютно знесилено. і виснаженою. Так ставалося на всі свята, тому жінці доводилося періодично проводити час у лікарні. За словами місіс Вілсон, як тільки відбувається перший напад блювоти, запускається механізм, що нагадує годинник. Тобто, напади відбуваються строго за розкладом - майже кожні 10 хвилин, поки організм вже не виснажується остаточно.

Тоді жінці нічого не залишається, як заснути знесиленою. Так, коли чоловік вирішив зробити їй сюрприз і запропонував поїхати у Париж, жінку за 24 години знудило 144 рази.

Зазвичай циклічний блювотний синдром уражає лише дітей, у яких з віком він проходить. Точної інформації про причини захворювання медики не мають у своєму розпорядженні. Проте багато хто пов'язує напади блювоти зі стресом. У стані підвищеного збудження у жінки немає нападів, але ось приємне хвилювання в передчуття подарунка, наприклад, грає з нею злий жарт.

Наприклад, якщо вона знає, що наступного дня її очікує щось приємне, приблизно о 9 вечора жінка починає почуватися погано. А до ночі у неї вже активна блювота.

Таблетки, що пригнічують нудоту, їй не допомагають, адже через блювоту вони просто не встигають розчинитися в організмі. Зараз вона проходить курс лікування амітриптиліном, препаратом проти мігрені. Поки нападів не було вже кілька місяців.

За матеріалами Newsru

Зараз ви читаєте новину «Британку нудить кожні 10 хвилин через рідкісну хворобу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути