вівторок, 25 серпня 2009 15:05

Британка витратила $330 тисяч на перетворення в Нефертіті (ФОТО)

Більше 20 років життя, близько 200 тисяч фунтів стерлінгів (майже 330 тисяч доларів) і 51 хірургічне втручання було потрібно 49-річній британці для перетворення на "живе уособлення" знаменитої єгипетської красуні цариці Нефертіті, пише британська газета DailyMail.

Історія "трансформації" Найлін Наміти (NileenNamita) почалася ще в далекому 1987 року.

У дитинстві, за словами самої британки, її часто відвідували сновидіння, в яких перед нею поставали цариця Нефертіті, картини з її життя, образи її слуг, покоїв і сцени трапез.

Пізніше, у віці 23 років Найлін Наміта прийшла до висновку, що всі ці сни говорили їй про те, що вона - це реінкарнація Нефертіті в даний час. І вже через декілька років дівчина зважилася на першу операцію зі зміни форми носа.

На той час, коли Найлін Наміті виповнилося 49 років, за її плечима було вже 51 хірургічне втручання, в числі яких: вісім операцій на ніс, три операції з імплантації імплантатів в область скул, три операції з "підтяжки" обличчя, шість локальних операцій на обличчі, дві операції на губах, п"ять операцій зі зміни форми очей і 20 інших більш незначних операцій.

"Ніхто не вірить, що мені вже майже 50 років і у мене троє дітей, адже моє тіло і обличчя виглядають так, як ніби то мені всього лише 25 років. Тепер, коли я виходжу на вулицю, на мене звертають увагу чоловіки набагато молодші за мене, часто ледь за 20 років, тому, що я виглядаю настільки молодо", - цитує слова Наміти газета.

На думку жінки "відтворення "Красуні Нілу" - це "шлях дозволити тій, інший, частини себе проявитися назовні".

В даний час, як відзначає газета, Найлін Наміта готується до нових операцій, пише книгу про свої "перетворення" і збирається відвідати Єгипет - батьківщину свого прообразу.

Dailymail, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Британка витратила $330 тисяч на перетворення в Нефертіті (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути