понеділок, 20 жовтня 2008 11:27

Британія офіційно заявила про зустрічі з НЛО

Ряд секретних матеріалів, що містять інформацію про НЛО, опублікували Національний архів Британії. Зокрема, повідомляє "Бі-бі-Сі", стали відомі подробиці інциденту, що стався 17 років тому в небі над графством Кент. У 1991 році пасажирський літак компанії Alitalia, що прямує в лондонський аеропорт Хітроу, ледь не зіткнувся з неопізнаним об"єктом. Об"єкт, що пролетів над авіалайнером, був коричневого кольору, формою він нагадував ракету.

Згодом інцидент, що мав місце над графством Кент, розслідувався військовими і Управлінням цивільної авіації. Об"єкт, що пролітав над літаком, міг бути метеозондом, реактивним снарядом або ж космічною ракетою. Однозначного пояснення події так і не було знайдено, і Міністерство оборони було вимушене поставити крапку в розслідуванні.

Перший випуск секретних матеріалів, опублікований Національним архівом Британії, стосується подій 1986-1992 років. Окрім свідчень екіпажа літака Alitalia він включає також звіт пілота військово-повітряних сил США. Пролітаючи над Східною Англією, він збив НЛО, який був зафіксований на його радарі.

У архіві також міститься інформація про якусь жінку, яка заявляла, що прилетіла з системи Сіріуса, а її космічний корабель розбився у Британії під час другої світової війни.

У найближчі чотири роки Національний архів планує опублікувати в інтернеті близько 200 подібних матеріалів.

На думку Девіда Кларка, експерта з питань НЛО з університету Шеффілдського, ці матеріали повинні пролити світло раніше маловідомі факти, що стосуються небесних явищ, природу яких люди до цих пір не можуть визначити, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Британія офіційно заявила про зустрічі з НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути