неділя, 19 жовтня 2008 11:30

Британець убив дружину через її статус в Інтернеті

У Британії за вбивство дружини до довічного ув"язнення був засуджений 34-річний Уейн Форрестер. Британець зарізав дружину після того, як вона в своєму профілі в соціальній мережі Інтернету змінила статус з "заміжня" на "самотня".

Вбивство сталося 18 лютого 2008 року, за декілька днів до цього подружжя посварилося і Форрестер вирішив пожити у своєї сестри. Виявивши, що його дружина поміняла свій профіль, Форрестер випив, прийняв дозу кокаїну і відправився до дружини з"ясовувати стосунки, повідомляє "Lenta.ru".

Приїхавши до будинку дружини, він увірвався в приміщення, і зарізав дружину. На тілі Еми Форрестер були виявлені багаточисельні ножові поранення. Уейн Форрестер був затриманий майже відразу ж після вбивства. На суді він заявив, що розлютився, побачивши оновлену сторінку дружини в Інтернеті. Вбивця заявив, що був упевнений, що дружина збирається завести роман на стороні.
Зараз ви читаєте новину «Британець убив дружину через її статус в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути