вівторок, 02 травня 2006 09:28

Британець перерізав стропи парашута на висоті 1000 метрів

27-річний житель Лондона, ім"я якого не повідомляється, наклав на себе руки під час свого першого в житті стрибка з парашутом, перерізавши стропи садовим секатором, пише The Times.

Тоді як його парашут автоматично розкрився на висоті трохи більше кілометра, він зняв і викинув свій шолом, в якому знаходилося радіо для зв"язку з інструктором. Потім, самогубець дістав раніше взятий з собою секатор, перерізав стропи і розбився, впавши на землю.

Перш ніж вчинити самогубство, британець відвідав семигодинний курс парашутного спорту для новачків, заплативши за це 315 доларів. Через погодні умови самогубець зробив свій перший стрибок на два тижні пізніше ніж планував.

Інструктор Джейсон Томпсон заявив, що молода людина перед стрибком виглядала абсолютно нормально. Люди, чий емоційний стан викликає побоювання, до стрибків, за словами Томпсона, не допускаються.

Першочергово поліція розглядала версію навмисного вбивства, але коли знайшли секатор з нитками від строп слідчі переконалися, що це самогубство, пише Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Британець перерізав стропи парашута на висоті 1000 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути