середа, 04 травня 2011 14:54

Британці на справжній фермі пограють в найпопулярнішу гру на Facebook

Британці на справжній фермі пограють в найпопулярнішу гру на Facebook

Починаючи з середи, 4 травня, інтернет-користувачі отримають можливість зіграти в аналог популярної гри Farmville на справжній фермі. Про це повідомляє The Guardian.

Проект отримав назву MyFarm. Місцем його проведення стане маєток Уімпоул, розташований в англійському графстві Кембриджшир. 10000 учасників експерименту через інтернет будуть давати фермерам рекомендації, що стосуються того, яку худобу купувати, які культури розсаджувати і як розбивати поля.

"Я зроблю саме те, що мені порадять онлайн-фермери. Фермерське справа - це взагалі компроміс. Правильних і неправильних підходів в ньому немає", - сказав Річард Морріс, один із співробітників маєтку Уімпоул. Також він додав, що користувачі не зможуть посадити на фермі банани або марихуану. Однак Морріс визнав, що очікує від учасників експерименту "дивних рішень", які він сам ніколи б не прийняв.

Учасники експерименту будуть приймати спільні рішення за допомогою періодичних голосувань. Передбачається, що такі заходи будуть проходити в середньому раз на місяць. Проте розвиток ситуації може зажадати й більш частого збору голосів.

FarmVille - гра для соцмережі Facebook, створена компанією Zynga. Суть її в тому, що користувачеві необхідно оптимізувати роботу віртуальної ферми. FarmVille є найпопулярнішою грою для Facebook. Пік її популярності припав на травень 2010 року - тоді кількість гравців перевищувало 70 мільйонів. Останнім часом цей показник знижується. Однак у FarmVille до цих пір грають близько 47 мільйонів користувачів Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Британці на справжній фермі пограють в найпопулярнішу гру на Facebook». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути