понеділок, 30 березня 2020 19:06

Брати Єрмаки повторюють історію Свинарчуків-Гладковських - експерт

Брати Єрмаки повторюють історію Свинарчуків-Гладковських - експерт
Андрій Єрмак очолив Офіс президента 11 лютого 2020 року

Скандал навколо історії з "бізнесом на посадах" братів Єрмаків повторює історію Свинарчуків-Гладковських, що завершила період президентства Порошенка, що сьогодні лягає тінню на політичні перспективи президента Зеленського.

Таку думку висловив політичний аналітик Олексій Калініченко в блозі на сайті "Кореспондент", передає Еспресо.TV.

"Було б непогано, щоб президент Зеленський публічно в одному зі своїх звернень до українців прокоментував те, що відбувається в його оточенні. А то виходить, що люди Зе-команди сваряться між собою, звинувачуючи один одного в серйозних злочинах, а той, під чиїм ім'ям всі вони потрапили у владу, мовчить ", - заявив аналітик.

Калініченко вважає, що без свого високопоставленого брата Андрія Єркама, який є керівником Офісу президента України, Денис Єрмак навряд чи зміг би "вирішувати питання".

"Проблема ускладнюється ще й тим, що крім того, що Андрій Єрмак є керівником Офісу президента України, так він одночасно з цим є членом Наглядової ради "Укроборонпрому" (як тут не згадати "Свиноборонпром") і бере участь в переговорах із Москвою. А це вже безпосередньо пов'язано з національною безпекою. До речі, свого часу навіть Порошенко додумався відсторонити Гладковського від виконуваних обов'язків на час розслідування. Якщо Зеленський не відреагує на скандал, що кидає тінь на главу його Офісу, то у людей почне складатися враження, що президент покриває своїх підлеглих", - заявив Калініченко.

Нагадаємо, 29 березня народний депутат від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив кілька відео, на яких брат глави Офісу президента Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади, в розмові називаються різні суми.

Андрій Єрмак назвав наклепом відеозаписи, опубліковані Леросом, і обіцяв подати відповідні заяви до СБУ і ДБР. У відповідь на це Лерос оприлюднив ще ряд відео з Єрмаком і направив флешку з відео в НАБУ.

Нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос опублікував відео, на яких нібито брат глави ОП Андрія Єрмака - Денис Єрмак обговорює питання призначення на різні державні посади.

Зараз ви читаєте новину «Брати Єрмаки повторюють історію Свинарчуків-Гладковських - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути