вівторок, 29 жовтня 2013 09:36

"Бориспіль" відкриває 20 нових рейсів у країни Європи та Азії

"Бориспіль" відкриває 20 нових рейсів у країни Європи та Азії
Фото: tourdream.net

Міжнародний аеропорт " Бориспіль" ( Київ) з початку зимової навігації 2013-2014 рр. (з 27 жовтня) починає обслуговування нових авіаперевізників і відкриває більше 20 нових авіарейсів до країн Європи та Азії, повідомляє Дело.ua.

Зокрема, з 16 січня 2014 з аеропорту " Бориспіль" буде здійснено перший рейс авіакомпанії Emirates ( Дубаї, ОАЕ ). Рейси виконуватимуться щодня на літаках Airbus- 340- 500 за маршрутом Дубай - Київ ( "Бориспіль" ) - Дубаї.

Крім того, 27 жовтня почала виконувати щоденні регулярні рейси авіакомпанія Swiss International Airlines за маршрутом Цюріх - Київ ( "Бориспіль" ) - Цюріх ( Швейцарія ). З 12 листопада авіакомпанія " Татарстан " (РФ ) здійснить свій перший рейс Казань - Київ ( "Бориспіль" ) - Казань.

Крім цього, з 1 грудня аеропорт почне обслуговувати нову авіакомпанію Ellin Air ( Греція ). Рейси за маршрутом Салоніки - Київ ( "Бориспіль" ) - Салоніки авіаперевізник планує здійснювати по середах і неділях.

Протягом зимової навігації нові рейси з " Борисполя" буде здійснювати авіакомпанія Windrose. Регулярна програма авіакомпанії на далекомагістральних маршрутах почалася 23 жовтня рейсом на Бангкок ( Таїланд ) - рейси виконуватимуться три рази на тиждень. З січня заплановано виконання регулярних рейсів в Хошімін ( В'єтнам). Чартерна програма авіакомпанії Windrose передбачає з листопада далекомагістральні рейси до Пунта Кану (Домінікана ), з січня - Зальцбург ( Австрія ), Татри (Словаччина ), Куусамо і Киттиля ( Фінляндія ).

З головних повітряних воріт країни авіакомпанія "Авіалінії Харкова" з кінця жовтня виконує далекомагістральні програму за маршрутами Київ- Гоа ( Індія ) - по понеділках і четвергах , і - Київ ( "Бориспіль" ) - Бангкок - по вівторках, п'ятницях і суботах. У планах авіакомпанії - рейси в Пхукет ( Таїланд ), Пунта Кана та Нха Транга (В'єтнам).

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України " планує відкрити з листопада регулярний рейс на Ташкент ( Узбекистан ), а з грудня - до Бангкока ( Таїланд ) і у Софію ( Болгарія ).

З грудня "Бориспіль" почне обслуговувати регулярні рейси авіаперевізників Meridiana Fly за напрямами Неаполь і Верона ( Італія ), з лютого - Austrian Airlines буде здійснювати рейси в Інсбрук ( Австрія ).

Нові чартерні рейси відкриє із головного аеропорту країни авіакомпанія UTair. З листопада - Гран -Канарія ( Іспанія ), з січня - Зальцбург ( Австрія ), Гренобль ( Франція ).

З початку листопада авіакомпанія " Ямал " (РФ ) планує виконувати рейси за маршрутом - Київ ( "Бориспіль" ) - Нижньовартовськ (по вівторках і п'ятницях) і Київ ( "Бориспіль" ) - Москва - Нижньовартовськ ( по середах і суботах).

Крім того, з грудня авіакомпанія New Livingston Spa здійснюватиме регулярні польоти в Ріміні ( Італія ) - по вівторках і четвергах.

Зараз ви читаєте новину «"Бориспіль" відкриває 20 нових рейсів у країни Європи та Азії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути