Ексклюзиви
четвер, 03 грудня 2009 11:57

Борець і важкоатлет не зуміли пограбувати ювелірний магазин

Борець і важкоатлет не зуміли пограбувати ювелірний магазин

Вранці 1 грудня в районному центрі Роздільна Одеської області двоє колишніх спортсменів спробували пограбувати ювелірний магазин, але були затримані звичайними приватними охоронцями. Про це нам розповіла начальник відділу охоронної фірми Олена Кущенко

"Двоє зловмисників спробували пограбувати ювелірний магазин "Золота Лілія". Вони вдарили дівчину-продавця і встигли набрати повну сумку золотих прикрас на мільйон гривень. Але продавець встигла натиснути тривожну кнопку і вже через дві хвилини співробітники групи швидкого реагування були на місці. Після недовгої сутички наші охоронці скрутили грабіжників", - говорить Кущенко.

Міліція прийшла на тривожний виклик трохи пізніше і оперативникам залишилося тільки надіти на грабіжників "браслети" та відвезти до райвідділу. Як з"ясувалося, грабіжники є спортсменами-важкоатлетами: один довгий час займався боротьбою, а інший - важкою атлетикою.

Але у бійці спортивні навички грабіжникам не стали в нагоді. За інформацією прес-служби УМВС Одеської області, грабіжниками виявилися 29-річний одесит Ігор і 35-річний Валерій, які раніше були засуджені за розбій. Свій вчинок вони пояснили тим, що їм потрібні були гроші на поїздку на змагання.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Борець і важкоатлет не зуміли пограбувати ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути