пʼятниця, 19 січня 2018 22:47

Боротьба з корупцією: Укрзалізниця запровадить новий механізм

  Новий механізм визначення плати за використання власних вагонів Укрзалізниці дозволить не лише збільшити надходження коштів на розвиток компанії, а й унеможливить корупційні схеми в цьому сегменті. Фото: Канал 24
Новий механізм визначення плати за використання власних вагонів Укрзалізниці дозволить не лише збільшити надходження коштів на розвиток компанії, а й унеможливить корупційні схеми в цьому сегменті. Фото: Канал 24

ПАТ "Укрзалізниця" очікує, що від запровадження нового механізму визначення вартості перевезень у власних вантажних вагонах істостно збільшаться доходи.

Доходи планують спрямувати на модернізацію вагонного залізничного парку, розповів в.о. правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

"За підсумками року очікуємо отримати значний економічний ефект для компанії від цих запровадження нового механізму вартості вантажних перевезень, який визначатиметься у кілька мільярдів гривень. За підсумками першого кварталу в умовах роботи за ринковими механізмами ми чітко покажемо, скільки ми отримували до цього і скільки тепер", - розповів Кравцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця домовилась співпрацювати з американцями

За словами Кравцова, новий механізм визначення плати за використання власних вагонів Укрзалізниці дозволить не лише збільшити надходження коштів на розвиток компанії, а й унеможливить корупційні схеми в цьому сегменті.

Укрзалізниця дозволила купляти квитки з пересадками. Сервіс пропонуватиме придбати квитки з пересадками, якщо немає прямого сполучення. Буде вказана станція пересадки та час очікування.

Зараз ви читаєте новину «Боротьба з корупцією: Укрзалізниця запровадить новий механізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути