вівторок, 29 серпня 2017 11:27

Боєць АТО побився з головою ветеранської організації

Боєць АТО побився з головою ветеранської організації
Дмитро Резніченко побився з головою Всеукраїнської громадської організації ветеранів-підводників Сергієм Шабовтою / стопкадр

У Київському будинку ветеранів виникла сутичка між учасником АТО Дмитром Різниченком та головою Всеукраїнської громадської організації ветеранів-підводників Сергієм Шабовтою.

Останній відмовився відповідати на питання журналіста, на які потреби його організація витрачає державні кошти, передає "24 канал".

У будинку ветеранів тривало засідання комісії, яка повинна була узгодити бюджет фінансування організацій до кінця року. Але через фінансові неточності документи відправили на доопрацювання.

Громадська рада регулярно отримує фінансування з бюджету та "пиляє" мільйони гривень щорічно. Однак реальні бійці АТО і волонтери почали цікавитися й моніторити її діяльність. І, як з'ясувалося, вона на бюджетні гроші влаштовує проросійські "ватні заходи", зрежисовані в Москві.

"Шабовта сказав: "Ваш Майдан треба було розігнати". Сказав про це в обличчя всім людям, які туди прийшли. Наш конфлікт тягнеться давно, не конкретно з Шабовтою, а з усіма організаціями, що входять у Громадську Раду при міністерстві соцполітики. Ми будемо продовжувати боротися, поки всі ці с*** не відповідатимуть за вкрадене", — сказав Резніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки столиця витрачає на "липових" ветеранів

У березні під час засідання громадської ради при Міноборони ветеран АТО Дмитро Різниченко побив генерала Віктора Палія, який є головою цієї ради. Того дня Державна служба у справах ветеранів звітувала про свою роботу. Говорили про розподіл 60 млн грн між ветеранськими організаціями. Дмитро Різниченко вийшов до мікрофона. Висловив обурення, що кошти роздають спілкам, створеним ще за радянського часу. Звинуватив їх у проведенні проросійських заходів.

Зараз ви читаєте новину «Боєць АТО побився з головою ветеранської організації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути