Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 12:37

Близнюки, яких підмінили в пологовому будинку, випадково зустрілися через 28 років

У Іспанії близнята, яких переплутали в пологовому будинку, випадково зустрілися через 28 років, повідомляє typicallyspanish.

В результаті помилки, що відбулася в березні 1973 року в пологовому будинку міста Лас Пальмас на Канарських островах, одну з сестер-близнят підмінили іншою дитиною і віддали в іншу сім"ю.

28 років жінки прожили, не підозрюючи, що у кожної з них є сестра-близнюк. Виявилося це випадково. Подруга однієї сестри зіткнулася в торговому центрі з другою сестрою і переплутала їх, оскільки вони були схожі як дві краплі води.

Як пише газета ElMundo, сестри, які вважають за краще зберігати анонімність, мають однакову ходу, виражаються однаково і у них однаковий стиль. Їх спорідненість була підтверджена тестом ДНК.

Зараз сестри звернулися до суду, вимагаючи від властей Канарських островів компенсації у розмірі трьох мільйонів євро за заподіяний моральний збиток. Власті у відповідь заявили, що якщо суд погодиться, що була здійснена медична помилка, що заподіяла моральний збиток, вони згодні виплатити 700 євро.

Зараз ви читаєте новину «Близнюки, яких підмінили в пологовому будинку, випадково зустрілися через 28 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути