Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 11:44

Блер заробив за рік майже $19 мільйонів

Блер заробив за рік майже $19 мільйонів

Тоні Блер став найдорожчим громадським оратором у світі. Його заробіток перевищив 12 мільйонів фунтів стерлінгів ($18,8 млн), з того часу як він залишив Даунінг стріт.

Колишній прем"єр-міністр подорожує світом, даючи промови, за кожну з яких тривалістю 90 хвилин може вимагати до 157.000 фунтів стерлінгів (250.000 доларів). Він працює виключно через авторитетне Бюро вашингтонських спікерів.

Блер заробив 4.6 мільйонів фунтів стерлінгів на своїх мемуарах, близько 2 мільойнів фунтів стерлінгів на історіях про його роль у діяльності інвестиційного банку JP Morgan, 500.000 фунтів стерлінгів на Фінансових послугах Цюріха, а також 84.000 фунтів стерлінгів , грошей платників податку, керуючи власним офісом. Крім того отримує річну пенсію у сумі 63.468 фунтів стерлінгів.

"Він заробив більше грошей на промовах, ніж Біл Клінтон, колишній президент Сполучених Штатів, за перший рік по залишенню офіса," - повідомляє The Times.

Газета зазначає, що в Організації Об"єднаних націй існують побоювання, що зосередженість Блера на комерційних інтересах може поставити під загрозу його неоплачувану роботу дипломата на Середньому Сході.

На Тоні Блера такий шалений попит, що він має перелік замовлень на наступні два роки від клієнтів готових платити 157.000 фунтів стерлінгів (250.000 доларів) за типову промову тривалістю 90 хвилин, повідомляє Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Блер заробив за рік майже $19 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути