вівторок, 13 квітня 2010 17:50

Бінош приїхали до Києва з картинами і фільмами (ФОТО)
10

Французька акторка, поетеса і художниця Жюльєт Бінош привезла в Київ найкращі 5 кінокартин зі своєю участю, 68 художніх робіт і 34 поезії, присвячені режисерам, які її фільмували.

Проект Жюльєт Бінош "Jubilations" після мандрів Токіо, Нью-Йорком, Парижем і Сіднеєм представлено в Києва в рамках цьогорічного фестивалю "Французька весна".

"Я дійсно щаслива тут бути. Тому що сама хочу відкрити Україну для себе. Коли чуєш, що стільки у вас відбувається, виникає бажання приїхати і познайомитися", - заявила актриса під час зустрічі з українськими журналістами.

Жюльєт Бінош пояснила, що у своєму проекті "Jubilations" спробувала помінятися ролями зі своїми режисерами і змалювати їх пензлем та словами. Ідея проекту з"явилася в актриси після того, як вона взяла участь у хореографічній постановці Акрама Хана і об"їздила з гастролями 11 країн.

"Це вже мій об"єктив, у який потрапили вони. Мені цікаво, що відбувається з пам"яттю і зі спогадами, коли минає вже певний час. Однак фарб мені стало замало. Захотілося висловитись ще й за допомогою слів. Так і народилася поезія", - зізналася Жюльєт.

Виставка робіт Жюльєт Бінош відкрилася у столичній галереї "Цех" 13 квітня і триватиме до 8 травня. А найкращі фільми за участі актриси транслюватимуться у кінотеатрі "Київ" з 16 по 21 квітня.

Gazeta.ua

Фото: Наталія Чубенко/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бінош приїхали до Києва з картинами і фільмами (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути