Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 13:13

Біл Клінтон похвалив Сару Пейлін

Колишній президент США Біл Клінтон похвалив кандидата у віце-президенти від Республіканської партії Сару Пейлін, повідомляє CNN. Виступаючи в шоу Ларрі Кінга, Клінтон назвав губернатора Аляски "привабливою людиною", а її сім"ю - "повну енергії, живу і справжню".

Клінтон уточнив, що він особисто не згоден з Пейлін по ряду питань, що стосуються економічних і соціальних проблем. Проте, колишній президент відзначив, що "сенатор Маккейн, здається, знав, що робив. Він вибрав того, хто дає йому багато енергії і хто підтримує його".

Екс-президент відзначив, що вибравши Пейлін як напарника, Маккейн допоміг своєму суперникові, демократові Бараку Обамі. Після того, як Пейлін стала кандидатом у віце-президенти, більше число прихильників Обами почали допомагати його кампанії і перераховувати засоби на її рахунки.

Колишній господар Білого дому відкинув всі звинувачення в тому, що він і його дружина Хіларі Клінтон, яка програла Обамі під час праймеріз, недостатньо підтримують демократичного претендента на пост голови держави. Клінтон відмітив, що підтримувати Обаму - не означає говорити погано про Маккейні або Пейлін.

Хіларі Клінтон офіційно підтримала Обаму і закликала учасників Демократичного з"їзду в Денвері вибрати його єдиним кандидатом 7 червня.

Зараз ви читаєте новину «Біл Клінтон похвалив Сару Пейлін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути