середа, 19 грудня 2007 17:22

Безрукову понівечили обличчя (ФОТО)

 

На зйомках продовження фільму "Іронія долі" Сергія Безрукова покалічив освітлювальний прилад, що впав на нього.

Участь в зйомках найгучнішого фільму року принесла Сергію не тільки масу позитивних емоцій, але і малоприємні переживання.

У Празі на актора перекинули стійку з освітлювальними приладами, і цей знімальний день міг стати для Безрукова останнім на проекті. Але Сергію, на щастя, пощастило: справа обмежилася синяками на обличчі, розбитим носом і зіпсованим ненадового настроєм.

Один з робітників, поспішаючи, переносив стійку з освітлювальними приладами. Чоловік не помітив, що в декількох метрах від нього готується до чергового дубля Сергій Безруков. Через його неуважність і постраждав знаменитий артист. Робітник зачепив одну з декорацій і перекинув стійку прямо на Безрукова.

Все відбулося в одну мить, актор навіть не встиг відхилитися. У Сергія з носа пішла кров. Актор спалахнув і смачно вилаявся. Правда, слід віддати належне, він не накинувся на робітника, розуміючи, що той зробив це не навмисне. Актор, не втрачаючи часу, попросив принести йому лід, щоб прикласти до розбитого носа.

А трохи пізніше на майданчик викликали лікарів. Медики заспокоїли Безрукова: його ніс, на щастя, не зламаний, повідомляє "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Безрукову понівечили обличчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути