середа, 23 липня 2008 20:27

Вагітній Ніколаєнко 72-річний чоловік подарував домашній SPA-салон

 
Вагітність власниці Національного конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" Олександри Ніколаєнко нещодавно облетіла вітчизняні ЗМІ. Все почалося з того, що Саша не з"явилася на конкурсі "Міс Всесвіт", фінал якого пройшов 14 липня у В"єтнамі.

Красуня пояснила цей факт тим, що лікарі заборонили їй довгі перельоти, з чого був зроблений відповідний висновок: Ніколаєнко чекає на дитину. Нещодавно преса смакувала факт вагітності Тіни Кароль, що у результаті не підтвердився.

Як повідомляє "Комсомольска правда в Україні", на питання вагітна Ніколаєнко чи ні, вона відповіла: "Дізнаєтеся через дев"ять місяців. Тему своєї вагітності я не коментую".

Проте про сімейне життя з американцем Філом Раффіном Саша розповіла охоче. Нещодавно подружжя переїхало в новий будинок в Лас-Вегасі. У цьому місті у Філа власне казино, ось пара і вирішила жити ближче до свого бізнесу.

Зараз до Саші в гості приїхала її рідна сестра Оксана, яка допомагає їй в облаштуванні будинку. До речі, в будинку встановили домашній SPA-салон - подарунок Філа дружині до дня народження, яке вона відсвяткувала 3 липня. Окрім цього, він подарував їй дорогу каблучку зі смарагдами. Цей камінь Ніколаєнко вважає своїм талісманом.

Саша мріяла ще про один подарунок - моторолер, на якому вона збирається їздити Лас-Вегасом. Проте чоловік на таку екстремальну річ поки не зважився, вважає, що це дуже небезпечно.

Зазначимо, що весілля Ніколаєнко і Раффіна відбулося 6 січня в клубі Mar-a-lago Club в місті Палм-Біч недалеко від Маямі (Флорида). Заклад належить Дональду Трампу, який був свідком на весіллі. На весілля було запрошено понад двохсот гостей.

Капітал чоловіка Ніколаєнко становить 1,6 мільярда доларів, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Вагітній Ніколаєнко 72-річний чоловік подарував домашній SPA-салон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути