понеділок, 01 лютого 2010 09:32

Бейонс отримала рекордну кількість "Греммі"(ФОТО)

Бейонс і Тейлор Свіфт запекло змагалися за премії Американської академії звукозапису "Греммі", які вручали в неділю ввечері. Однак, перемогла все-таки Бейонс, встановивши жіночий рекорд за кількістю премій за всю історію "Греммі".

Бейонс отримала одразу шість статуеток, зокрема в престижній категорії "Пісня року" за композицію "Single Ladies". Загалом співачка була представлена в десяти номінаціях. Більше нагород за вечір отримали свого часу лише Майкл Джексон та Карлос Сантана.

Не залишилася без нагород і Тейлор Свіфт, яка отримала чотири премії "Греммі". Свіфт вручили нагороду в найпрестижнішій номінації конкурсу - "кращий альбом року" за її пластинку "Fearless".

У цій категорії за головний приз боролися Бейонсе з "I Am... Sasha Fierce", Lady GaGa з "The Fame", The Black Eyed Peas з "The E.N.D." та інші.

Епатажна співачка Lady GaGa удостоїлася двох музичних премій. В іншій основній категорії "Запис року" перемогли Kings Of Leon з композицією "Use Somebody".

Премії також нарешті удостоїлися "AC/DC", які вже мали сім номінацій з 1989 року, однак вперше отримали статуетку. Рок-групу нагородили за пісню "War Machine" в номінації "кращий рок-перфоменс".

Lenta.ru, USAToday

Зараз ви читаєте новину «Бейонс отримала рекордну кількість "Греммі"(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути