неділя, 28 січня 2024 20:00

Бажання цих чотирьох знаків здійсняться протягом тижня

Бажання цих чотирьох знаків здійсняться протягом тижня
Особливими щасливчиками себе відчують Овни, Діви, Стрільці і Козороги. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 29 січня по 4 лютого буде вдаватися усе, за що візьметеся з ентузіазмом. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Важко вестиметься людям, які обіймають високі посади, - говорить астрологиня. - Керівникам краще утриматися від сварки з підлеглими. Є ризик втратити найкращих працівників. Вдалий час для підбору нової косметики. Залишитеся задоволені роботою перукаря. Особливими щасливчиками себе відчують Овни, Діви, Стрільці і Козороги. Загадуйте бажання. Вони здійсняться протягом тижня".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Почуватиметеся розгубленими. Кохані шукатимуть розраду серед друзів, вам бракуватиме обіймів і поцілунків. На вихідних ситуація зміниться. Зателефонуйте друзям, які зараз воюють. Підтримайся, вислухайте, запропонуйте допомогу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Дивитиметеся на світ через рожеві окуляри. Відновите стосунки зі старими друзями. Заводити нових не поспішайте. Вони розчарують.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Грошей вистачатиме, але не буде коли їх витрачати на себе. Разом з ріднею сходіть на виставу чи концерт. Візьміть на себе роль організатора. Діти та кохані будуть задоволені.

Рак (22 червня - 22 липня)

Багато чого хотітимете, але мало встигнете. Люди будуть не задоволені собою, відчують, що збилися зі шляху, тому депресуватимуть.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Захочеться змін. Але це навряд чи покращить ситуацію. Переключіть свою увагу на справи, які приносять задовлення. У суботу відчуєте себе щасливою людиною.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Скрізь встигатиме той, хто нікуди не поспішатиме. Починайте ранок із інтенсивної гімнастики. Багато рухайтеся. Частіше чергуйте розумову й фізичну працю. Знайдіть можливість помиритися з людьми, з якими виникали прикрі непорозуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці чотири знаки стануть казково багатими та успішними - фінансовий гороскоп на лютий

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

У вівторок все зміниться на краще. У ваше життя повернеться романтика, захочеться свята і пригод. Позитиву додадуть новини з передової.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Хочете лишитися переможцем, менше довіряйте людям і покладайтеся на власні сили. Грошей у гаманці стає більше. Запропонують хорошу роботу. За неї варто братися після того, як вичитаєте договір із роботодавцем.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Пошук нової роботи чи свого місця у житті перенесіть на весну. Теперішні зміни ні до чого доброго не призведуть. Придивляйтеся, куди спрямовує вас доля. Вийдете переможцем із будь-якої ситуації.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Відкладіть придбання телефонів і ремонт автомобіля. Цього тижня легко розв'яжуться сімейні конфлікти. Стережіться застуди і грипу. Зробіть вакцину від коронавірусу.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Добре йтиме торгівля. Виставляйте на сайтах оголошень речі, які хочете продати. Менше часу проводьте зі смартфоном у руках. Вашої уваги не доотримують діти та кохані.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Будьте обережні зі своїми бажаннями. У ці дні отримаєте усе, чого забажаєте. Не варто лише шукати нових друзів, планувати переїзд за кордон та замикатися від світу у чотирьох стінах.

Рік Зеленого Дерев'яного Дракона розпочнеться 10 лютого. Астролог розповів, як його зустріти та задобрити.

Зараз ви читаєте новину «Бажання цих чотирьох знаків здійсняться протягом тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути