четвер, 07 жовтня 2010 13:10

Батько поспішав відвезти дітей до школи: 7 річна дівчинка загинула (ФОТО)

Вчора вранці в передмісті Дніпропетровська - в селищі Кіровське - розбився позашляховик, в якому батько віз до школи трьох своїх дітей. Семирічна дівчинка отримала смертельні травми.

ДТП сталося на початку дев'ятої ранку. Чорний "Міцубіші" мчав по дорозі у бік Дніпропетровська. 45-річний водій поспішав вчасно доставити на уроки двох дочок (7 і 14 років) і сина (14 років), а потім відвезти на лекції у ВНЗ старшого сина, якому нещодавно виповнилося 19 років.

Тим часом, випереджаючи іномарку на пару десятків метрів, по тій же вулиці їхала порожня вантажівка. У неї несподівано виникли проблеми з двигуном, тому водій відразу ж зупинився, включивши аварійку. Але багатодітний батько, очевидно не помітив аварійні сигнали, і на величезній швидкості його позашляховик врізався в великогабаритне авто.

Від потужного удару легковик розвернуло на проїжджій частині і викинуло на протилежне узбіччя просто до приватного будинку.

"Жахливе ДТП, сьогодні все селище про це говорить, але ніхто не знає, звідки ця сім'я", - відповіли в Кіровській райраді.

На місце ДТП одразу прибули співробітники облДАІ. Незважаючи на те, що в машині спрацювали всі подушки безпеки, молодша дівчинка одержала сильні травми, від яких померла на місці аварії.

У її старшої сестри теж серйозні травми, і дівчинку з місця ДТП одразу ж відправили до реанімації 20-ї міської лікарні.

"Її стан важкий, багато травм, але ми боремося за її життя", - відповіли в лікарні. А ось хлопці майже не постраждали - відбулися лише парою саден. Майже неушкодженим залишився і водій джипа: тато отримав кілька переломів, але від госпіталізації відмовився. Чоловік запевняв автоінспекторів, що у вантажівку він влетів через яскраве сонце, яке просто засліпило його.

"Зараз ведеться слідство, але головне - це те, що водій серйозно перевищив швидкість", - повідомив заступник начальника облДАІ Юрій Шляхтін.

Сегодня

Фото: прес-служба облДАІ, 9-channel.com
Зараз ви читаєте новину «Батько поспішав відвезти дітей до школи: 7 річна дівчинка загинула (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути