четвер, 08 грудня 2011 11:17

Баран і самка оленя стали подружжям у китайському зоопарку

Баран і самка оленя стали подружжям у китайському зоопарку

У парку для диких тварин у китайській провінції Юньнань склалася незвичайна пара - дворічний баран на прізвисько Довговолосий і трирічна самка оленя на прізвисько Чуньцзе закохалися одне в одного і стали прямо-таки подружжям. Усі спроби їх розлучити успіхом не закінчились.

Тоді співробітники парку звернулися до 500 млн користувачів інтернету в Китаї з питанням, як бути в даній ситуації - і наскільки етично дозволяти тваринам жити разом. Звичайні користувачі підтримали закоханих, проте деякі експерти-зоологи сумнівалися в тому, що це природно, пише Сегодня.news з посиланням на China Daily.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Індичка подружилася з косулею в британському притулку для тварин

Після того як у Довговолосого народилася маленька овечка, прийняли рішення, що пару потрібно розлучити, оскільки для новонародженої тварини потрібен догляд і турбота двох батьків.

Утім, розлука барана і самки оленя тривала всього трохи більше двох годин, оскільки обидві тварини почали вести себе неадекватно і заспокоїлись тільки після того, як їм знову дозволили бути разом.

Зараз ви читаєте новину «Баран і самка оленя стали подружжям у китайському зоопарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути