субота, 24 жовтня 2009 17:35

Барак Обама зробив сімейний знімок за $100 тисяч (ФОТО)

 

Починаючи з моменту інавгурації в січні фотографії сімейства Барака Обами з"явилися в кожному поважному виданні. Проте пройшло десять місяців, перш ніж світова громадськість змогла побачити офіційний портрет членів сім"ї президента США.

На сімейному портреті, над яким працювала знаменита фотограф Ені Лейбовіц, можна побачити Барака Обаму, його дружину Мішель та їхніх дочок - 11-річну Малію і 8-річну Сашу. Сімейство позувало в Зеленій кімнаті Білого дому.

Культовий фотограф Ені Лейбовіц, відома портретами голої Демі Мур при надії, Джона Леннона і Йоко Оно, Вупі Голдберг, королеви Єлизавети II та інших знаменитостей, співпрацює з Бараком Обамою з 2004 року.

Журналістам залишається лише здогадуватись, в скільки обійшлася адміністрації американського президента фотосесія в Білому домі, але відомо, що в середньому за один день роботи ставки фотографа складають більше 100 тисяч доларів.

Щоправда, як відзначають таблоїди, сценарій щасливої сім"ї, над яким постаралася Лейбовіц, дещо відрізняється від того, який описав сам Барак Обама в одному з нещодавніх інтерв"ю. За словами американського президента, свого часу йому і його дружині доводилося немало постаратися, щоб знайти баланс між сім"єю і роботою. Враховуючи власний досвід, політик закликав всіх батьків не нехтувати своїми батьківськими обов"язками і допомагати партнеркам у вихованні дітей.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама зробив сімейний знімок за $100 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути