понеділок, 18 травня 2009 08:17

Байден розбовкав державну таємницю

Байден розбовкав державну таємницю
Відомий своєю балакучістю віце-президент США Джозеф Байден в черговий раз вразив оточуючих, розповівши привселюдно під час світського обіду про секретний бункер під своєю резиденцією.

Його розмову з сусідом по столу почула помічниця редактора журналу Newsweek, яка, як справжня журналістка, не змогла не написати про це.

За її словами, за обідом в престижному клубі Gridiron, де щорічно проходить зустріч працівників ЗМІ з американським президентом, Байден невимушено розповів про те, що "молодий військово-морський офіцер провів йому екскурсію по резиденції віце-президентів, показавши сховище, сховане за масивними залізними дверима, і невеликий коридор, що сполучає бункер з приміщенням, заповненим телекомунікаційним устаткуванням".

У разі небезпеки американському віце-президентові самому доведеться ховатися в цьому спецсховищі, проте тепер місцезнаходження бункера перестало бути державною таємницею.

Байден також додав, що відразу після терактів 11 вересня в цьому бункері переховувався від терористів Дік Чейні, який був тоді віце-президентом.

Традиційно "права рука" президента живе окремо від нього. З 1974 року резиденцією американських віце-президентів стала Військово-морська обсерваторія в центрі Вашингтону, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Байден розбовкав державну таємницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути