пʼятниця, 30 грудня 2016 16:24

Багатодітній родині бійця АТО подарували будинок

Багатодітна родина бійця 95-ї десантно-штурмової бригади Федора Твардовського з Барського району отримала від вінницьких волонтерів будинок площею 120 квадратних метрів, передає кореспондент УНН-Центр.

Напередодні Нового року сім'я військового, де виховується дев'ятеро дітей, відзначила новосілля. Переїздять до нового будинку діти й матір, батько нині перебуває на передовій. Із зони АТО повернеться весною 2017 року.

На новосілля в с.Ходаки Барського району до родини приїхали волонтери та бойові побратими бійця. За словами голови громадської спілки "Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО" Анатолія Слівінського, коли дізналися, що боєць залишив вдома дев'ятеро дітей і став на захист країни, відразу вирішили підтримувати його родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священний вогонь Віфлієму зігрів бійців на Донеччині

"Вперше ми приїхали до них влітку, перед початком нового навчального року. Привезли дітям шкільне приладдя та гостинці. І тоді, коли побачили, в яких умовах вони живуть, вирішили допомогти із житлом. Відгукнулося багато небайдужих людей. Новий будинок підшукував сільський голова Валерій Коломийчук, бійці АТО з Барського району допомогли з косметичним ремонтом та перевезенням речей", − розповів А.Слівінський.

На подвір'ї будинку є літня кухня, погріб, ангар для техніки. Навесні родина планує викопати ще й криницю.

Зараз ви читаєте новину «Багатодітній родині бійця АТО подарували будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути