субота, 23 лютого 2008 14:22

Баба Параска святкує День захисника вітчизни на майдані Незалежності

У столиці вшанували пам"ять загиблих воїнів. Урядовці поклали квіти до вічного вогню у парку Слави. А на майдані Незалежності концерт влаштував оркестр Збройних сил України. Втім перших осіб держави там не було – Президент сьогодні приймає вітання з днем народження.

Вшанувати загиблих воїнів у парк Слави прийшли урядовці й народні депутати. Перших осіб держави не було. А на майдані Незалежності святковий настрій створював оркестр Збройних сил України. Майор Андрій Москва вже 10 років очолює оркестр Національної академії оборони України. Каже, що сьогоднішнє свято для нього таке ж урочисте, як і 6 грудня.

Андрій Москва, керівник оркестру Національної академії оборони України: "Я застав і коли святкували День радянської армії, зараз це День захисника вітчизни, і, звичайно, 6 грудня на сьогоднішній день. Так що і це свято гарне".

Послухати військовий духовий оркестр зібралося кілька десятків людей. Серед них і героїня Майдану баба Параска, я приїхала в столицю, щоб привітати з днем народження Президента України, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Баба Параска святкує День захисника вітчизни на майдані Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути