Ексклюзиви
субота, 25 серпня 2012 14:09

Азаров відкрив у Луганську 2 будинки сімейного типу та оперблок в онкодиспансері

Азаров відкрив у Луганську 2 будинки сімейного типу та оперблок в онкодиспансері
Прем'єр вважає за необхідне ліквідацію дитбудинків і перехід на виховання дітей-сиріт у сім'ях. Фото: kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Микола Азаров відкрив у Луганському обласному клінічному онкологічному диспансері сучасний операційно-реанімаційний блок з експрес-лабораторією.

"У Луганську повинен бути один із найкращих онкологічних диспансерів, щоб луганчанам не доводилося нікуди їздити. Я запитав у директора диспансеру, і він мені сказав, що луганський центр має умови кращі, ніж Національний інститут раку в Києві", - сказав прем'єр під час відкриття блоку, повідомляється на сайті Кабінету міністрів.

Азаров ознайомився з роботою операційного блоку та реанімаційною палатою, оснащених найсучаснішою медичною технікою для діагностики та лікування, які відповідають міжнародним стандартам. Вони забезпечені всіма необхідними медикаментами та витратними матеріалами, тут працюють спеціально підготовлені медики високого рівня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луганську нічого не знають про святковий візит Януковича й чекають Азарова

Крім того, прем'єр вручив співробітникам Луганського обласного клінічного онкологічного диспансеру сертифікат на високочастотний операційний ніж виробництва Німеччини вартістю 300 тис. грн.

Також Азаров відкрив у Луганську два будинки сімейного типу. Він вручив батькам ключі від двох комфортабельних будинків площею по 360 кв. м, а також ключі від автомобілів.

Прем'єр вважає за необхідне ліквідацію дитбудинків і перехід на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім'ях.

"Уряд обрав лінію на те, щоб ліквідувати дитячі будинки і щоб діти виховувалися в сім'ях", - сказав він на відкритті будинків, подарувавши при цьому новоселам побутову техніку.

У кожному з будинків виховуватиметься по 10 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Азаров відкрив у Луганську 2 будинки сімейного типу та оперблок в онкодиспансері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути