четвер, 30 жовтня 2008 14:37

Австрійський маніяк замурував власну матір

Австрійський маніяк Йозеф Фрітцль, який впродовж 24 років тримав свою дочку Елізабет в підвалі, зізнався в тому, що замурував власну матір в одній з кімнат будинку. Фрітцль зробив це зізнання під час бесіди з психологом.

Фрітцль розповів, що, замкнувши матір в темній кімнаті, він хотів покарати її за своє важке дитинство. "Я закрив її в кімнаті на верхньому поверсі будинку. Я заклав вікно цеглою, щоб вона не могла бачити сонячного світла", - розповів Фрітцль. Він тримав матір узаперті до тих пір, поки вона не померла. За інформацією видання, мати маніяка провела в закритій кімнаті 21 рік. Вона померла в 1980 році.

Маніяк розповів, що, коли він був дитиною, мати, яка працювала держслужбовцем, часто била його. "Я не міг відчувати нічого, окрім слабкості і приниження. Вона ніколи мене не цілувала. Єдине, що мати робила для мене, так це водила в церкву по неділях", - розповів психологам маніяк.

Судовий процес над 73-річним маніяком повинен розпочатися в лютому 2009 року. Австрійська поліція затримала Фрітцля в квітні 2008 року. Його дочка Елізабет розповіла про те, що батько ґвалтував її з 11 років. У 1984 році він замкнув її в підвалі, де вона провела 24 року. За цей час вона народила йому семеро дітей, одна з яких померла незабаром після пологів.

За підсумками психіатричної експертизи Фрітцль був визнаний осудним. Проте лікар Адельхайд Кастнер заявила, що маніяк, який назвав себе "природженим ґвалтівником", соціально небезпечний і повинен бути засуджений на довічний термін, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Австрійський маніяк замурував власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути