вівторок, 11 травня 2010 20:50

Австралійська пара за дружку на весіллі взяла кенгуру (ФОТО)

Серед запрошених 80 гостей на весіллі австралійського подружжя Ґіллі Річардсон і Джона Хьюза був кенгуру. Тварина стала дружкою. Весілля святкували на сімейній фермі.

Наречений і наречена знайшли тварину, яка лежала на ґрунтовій дорозі поряд із мертвою матір'ю. Це сталося у Чорну суботу неподалік від Дінс Марш, штат Вікторія.

Ґіллі і Джон, коли побачили маленьку тварину, подумали, що вона мертва. Коли підійшли ближче, зауважити, що кенгуру живий. Турбуючись про те, щоб тварина не померла, подружжя забрало тварину додому.

Дуже швидко тварина стала їхньою улюбленою "третьою дитиною". Кенгуру живе в будинку. Грається з двома доньками - 5-річною Брук і 4-річною Холлі. Тварину назвали Зоі.

Доньки Ґіллі і Джона разом з дворічним кенгуру Зоі були головиними гостями на весільній церемонії, що відбулася цього року.

Чорна субота - 7 лютого минулого року, коли у трьох штатах Австралії була зафіксована найвища температура за 150 років. Через спеку у штаті Вікторія розгорілася одна з найбільш масштабних лісових пожеж. Вогонь забрав життя 173 осіб, 414 отримали поранення. Близько 2 тисяч будинків були зруйновані вщент.

Однин із експертів порівняв пожежу 2009 року з вибухом 1,5 тисяч атомних бомб, аналогічних до тих, що впали на Хіросіму і Нагасакі у 1945 році. Екологи попереджають, що подібні пожежі траплятимуться в Австралії кожні три роки.

Gazeta.ua за матеріалами The Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Австралійська пара за дружку на весіллі взяла кенгуру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути