середа, 23 листопада 2022 06:00

Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, які зуміють круто змінити життя на краще – гороскоп на 23 листопада

Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, які зуміють круто змінити життя на краще – гороскоп на 23 листопада
Цього дня не вдасться продемонструвати свої сильні сторони. Якщо хочете вразити партнера, домовтеся про зустріч у вихідні. Фото: pixabay.com

23 листопада влаштуйте генеральне прибирання в домі. Повикидайте сміття, наведіть лад на робочому столі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У ніч з середи на четвер відбудеться молодик, - каже астрологиня. – Весь день середи бажано провести за спокійними повсякденними справами. Не будьте надто критичними до людей. Помилятимуться цього дня всі. Не наполягайте на своїй точці зору під час розмов. Це лише дратуватиме співрозмовника. Вести конструктивний діалог буде складно. Не призначайте першого побачення. Цього дня не вдасться продемонструвати свої сильні сторони. Якщо хочете вразити партнера, домовтеся про зустріч у вихідні. Покращаться справи у Левів і Терезів, Скорпіонів і Стрільців. Зумієте круто змінити життя на краще. Прислухайтеся до підказок долі. Бажано перенести на кілька днів хірургічні операції, щоб уникнути ускладнень. Турбуватиме безсоння".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зачекайте із продажем нерухомості. Ціну на неї буде занижено. Не варто просити у керівництва підвищення зарплатні. Вас ще більше завалять роботою. Подавати резюме на керівні посади теж зарано. Підлеглі намагатимуться маніпулювати вами.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Завершите справи, які тягнуться не один місяць. Не варто надовго виїжджати далеко від дому. Чатують неприємності у дорозі. Доведеться вирішувати проблеми братів, сестер, племінників. Відчуття боргу перед ріднею спонукає відвернутися від власних справ.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не позичайте гроші, бо втратите друга. Можна придбати земельну ділянку, дім чи квартиру. Легко даватимуться іноземні мови і навчання за кордоном. Щаститиме у коханні. Самотні знайдуть свою половинку. Ближчими стануть пари, які давно у шлюбі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вашої розради потребують брати і сестри. Поділіться з ними життєвим досвідом. Контролюйте калорійність страв, які споживаєте. Є ризик набрати зайву вагу.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Стежте за змінами у вашому оточенні. Дехто віддалиться, а хтось з друзів стане як ніколи ближчим. Від безгрошів'я врятує фантазія. Знайомств буде багато, але у довготривалі романи це навряд чи переросте.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Перенесіть купівлю авто. Воно постійно потребуватиме ремонту. Самотні знайдуть гідну пару. Але для одруження краще підійде наступний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трендовий манікюр на Новий рік. Три варіанти для розкішного образу

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Уникайте зверхнього ставлення до друзів і родичів. Роботи багато, а заробітки – невисокі. Пам'ятайте, що найтемніша ніч – перед світанком. Скоро ситуація зміниться на краще. Не виснажуйте себе. Дотримуйтеся режиму сну і більше відпочивайте.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зміна іміджу не пасуватиме. Зберігайте образ, який створювали роками. Грошей буде багато. Якщо хочете купити земельну ділянку, уважно вичитуйте договір купівлі-продажу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Постійно виконуватимете те, що треба, а не те, що хочеться. Задумаєтеся над зміною професії. Помітите у собі нові таланти. Моральної та матеріальної підтримки потребуватимуть батьки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Набуваєте популярності серед представників протилежної статі. Знайомтеся, ходіть на побачення. Не докучайте батькам і дітям надмірним піклуванням. Вони жадатимуть більше свободи. Легко буде скинути зайву вагу і позбутися шкідливої звички.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Легко буде завагітніти. Народжуватимуться бажані і люблячі діти. Якщо працюєте тренером чи вчителем, чужі діти збагатять ваш досвід і багато чого навчать. Через магнітні бурі посилюється головний біль, виникнуть проблеми з пам'яттю.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Росте ваш авторитет серед колег. Самотужки важко буде втілити у життя усі задуми. Шукайте надійних компаньйонів. Менше розповідайте про свої успіхи і досягнення. Хто мовчить, той трьох навчить.

Середа в Україну принесе паузу в опадах. Повсюди буде хмарно, вогко, слизько, мокро, але без істотних опадів. Синоптикиня розповіла, як температура здивує українців.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала чотири знаки зодіаку, які зуміють круто змінити життя на краще – гороскоп на 23 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути