четвер, 17 листопада 2022 06:00

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які є найкращими коханцями – гороскоп на 17 листопада

Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які є найкращими коханцями – гороскоп на 17 листопада
Цікаві романи розпочинатимуться у житті Овнів, Козерогів і Близнюків. Фото: pixabay.com

17 листопада – день винахідників та експериментаторів. Учіться мислити креативно. Відходьте від стандартів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Сміливо беріться за щось нове й недосліджене, – говорить астрологиня. – Важко буде зосередитися на копіткій роботі й точних розрахунках. Робіть додаткові перерви на відпочинок, щоб уникнути помилок. Підводитиме пам'ять. Усю важливу інформацію краще записувати. Не слід купувати мобільні телефони й комп'ютери. Вони працюватимуть ненадійно. Частіше траплятиметься шахрайство під час проведення торговельних операцій. Пильнуйте. Шукати надійних стосунків не варто. Цього дня краще дозволити собі легкий флірт. Цікаві романи розпочинатимуться у життів Овнів, Козерогів і Близнюків. Ці стосунки навряд чи триватимуть довго, але залишать по собі яскраві спогади. Найкращими коханцями будуть Тельці, Леви і Терези".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Поведінка знайомих буде дивною. Усі намагатимуться вскочити в останній вагон. Справ назбирається стільки, що забракне часу на сон і відпочинок. Не перевантажуйте себе роботою вдома.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Шукати пару не варто. Знайдете проблеми. Зачекайте із лікуванням зубів і ремонтом у будинку. Це розтягнеться надовго і коштуватиме дорого. Не варто купувати телефони і засоби зв'язку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Допоможіть коханим визначитися, чим займатися далі. Вони прагнуть кар'єрного росту. Візьміть на себе виховання малечі і частину обов'язків по дому.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші надходитимуть із різних джерел, тому почуватиметеся як у шоколаді. Вдало йтиме торгівля. Цікавих людей зустрінете у транспорті чи на ринку. Це час особливих зустрічей. Пильнуйте під час ремонту електроприладів. Є небезпека ураження електричним струмом.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хотітиметься любові і романтики. Кохані уникатимуть діалогу, усамітняться на дачі чи поїдуть у гості до батьків. Не спішіть реагувати на залицяння і пропозиції колег. Входження нових людей у ваш простір тільки нашкодить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Скористайтеся шансом підвищити заробітки. Не уникайте додаткової роботи. На працьовитих чекає неймовірний успіх. Кохані жадатимуть інтиму. Ви всіляко уникатимете близькості, бо боїтеся небажаної вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький боб: показуємо варіанти наймоднішої зачіски сезону

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зараз не час купувати меблі і техніку. Користі вони не принесуть. Роботи буде вдосталь і заплатять за неї гарно. Ходити на співбесіди і надсилати резюме не варто. Зміните шило на мило.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Годі жити вчорашнім днем, ностальгувати за минулим і переглядати старі фото. Зараз усе вам під силу. Впораєтеся з великою кількістю справ за пів дня. Решту часу присвятіть відпочинку. Дайте дітям можливість самостійно обирати професію. Не нав'язуйте факультети та університети, які до вподоби вам.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Марно вимагати гарантій від коханих і партнерів по бізнесу. Зараз ніхто не може спрогнозувати, що буде завтра, не те що через місяць. Не поспішайте з освідченнями. Помітите у коханих риси характеру, які вас відверто дратуватимуть.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зникають додаткові джерела прибутків. Не позичайте гроші родичам і друзям. Родичі коханих запросять у гості. Будьте готові до зустрічі з людьми, які вас відверто дратують. Не накопичуйте погані емоції. Просто переживіть цей візит.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Побачення не виправдає сподівань. Марно шукаєте кохання в інтернеті. Дива траплятимуться після обіду. Не минайте тих, хто просить милостиню. Добро повернеться сторицею.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Це день успіху. Багато чого вдаватиметься, якщо розраховувати на власні сили. Робота в команді зараз принесе збитки. Колеги будуть розсіяними і безініціативними. Порадуйте коханих букетом квітів.

17 листопада в Україні пануватиме циклон з атмосферними фронтами, який переміщується з південного заходу Європи. Він зумовить опади у вигляді дощу та снігу. Синоптики розповіли, де чекати 10-градусного морозу.

Зараз ви читаєте новину «Астрологиня назвала три знаки зодіаку, які є найкращими коханцями – гороскоп на 17 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути