Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 10:08

Арнольд Шварценегер хоче підвищити податки в Каліфорнії

Губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценегер у четвер визнав необхідність скасування деяких податкових пільг, пише The Los Angeles Times 29 лютого.

На думку губернатора, скасування пільг для фізичних і юридичних осіб дозволить зібрати додатково 2,5 мільярда доларів, завдяки чому зникне необхідність у скороченні витрат на освіту. Раніше планувалося скоротити фінансування сфери освіти на 4,4 мільярда доларів, що призвело б до збільшення числа учнів у класах і скорочення штату викладачів.

Супротивники Шварценегера закидають йому, що він відступив від традиційної для республіканців політики зниження податків. У запропонованому губернатору плані пропонується скасувати або скоротити податкові пільги для пенсіонерів, батьків неповнолітніх дітей, власників яхт, а також компаній, що витрачають гроші на науково-дослідну діяльність, несуть збитки чи розташовані в неблагополучних районах.

Арнольд Шварценегер заявив, що підтримає не всі ініціативи зі скасування пільг, проте зазначив: "У період фінансової кризи ми зобов"язані втрутитися в розподіл коштів". Дефіцит бюджету штату становить 16 мільярдів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Арнольд Шварценегер хоче підвищити податки в Каліфорнії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути