понеділок, 04 серпня 2008 11:34

Арабському шейхові заміна масла в Lamborghini обійшлася в 40 000 доларів

Арабський шейх відправив свій автомобіль LamborghiniMurcielagoLp640, вартість якого складає 190 000 фунтів стерлінгів (близько 380 000 доларів), з азіатського Катару в британську столицю Лондон. Просто для того, щоб замінити в ньому масло, пише Newsru.com.

Технічне обслуговування цього суперкара в лондонській автомайстерні коштувало власникові 3 500 фунтів (близько 7 000 доларів), а ось транспортування машини обійшлося йому майже в 6 разів дорожче - 20 000 фунтів, чи близько 40 000 доларів.

Представники QatarAirlines, що здійснювали перевезення Lamborghini, підтвердили, що автомобіль проїхав в сумі 10 400 кілометрів - це подорож з Катару до Англії і назад.

Такі дії арабського автовласника захисники навколишнього середовища назвали проявом егоцентричності. "Це привело мене в жах. Ще один приклад того, як багаті люди забруднюють планету своїми грошима", - говорить активістка екологічного руху PlaneStupid Джені Еванс.

Представник Міжнародної екологічної організації "Друзі Землі" Девід Прайс назвав вчинок шейха абсурдним і порадив йому наступного разу знайти місце для техобслуговування своєї машини де-небудь ближче до будинку.

Зараз ви читаєте новину «Арабському шейхові заміна масла в Lamborghini обійшлася в 40 000 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути