четвер, 06 листопада 2008 14:58

Англійським курцям заборонять всиновлювати дітей

З січня 2012 року набуде чинності заборона про усиновлення дітей людьми, які палять. Виключення може бути зроблене тільки за "особливих обставин", що не конкретизуються. Такий закон діятиме в північно-східному районі Лондона Редбріджі. Відповідну ухвалу прийняли члени ради району Редбрідж шляхом анонімного голосування.

Причиною для прийняття ухвали стали медичні дані, згідно яким, пасивне куріння підвищує у багато разів ризик розвитку пневмонії, астми, бронхіту та отиту у дітей, які живуть в одному будинку з людьми, які палять. Діти більше піддаються тютюновим отрутам, оскільки їхня імунна система не розвинена ще в повній мірі, а об"єм легенів невеликий. Проте представники Fostering Network, що займається підбором прийомних батьків, заявили, що в результаті такої заборони багато хороших сімей не зможуть стати прийомними батьками, а діти знайти благополучну сім"ю.

Член британської організації за права тих, хто палить стверджує: "Це чергова спроба затаврувати курців і відокремити їх від решти суспільства".

Якщо ухвала викликала у працівників служб усиновлення суперечливу реакцію, то опитування, проведене серед дітей показало, що більшість з них згодні з ним, повідомляє Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Англійським курцям заборонять всиновлювати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути