четвер, 05 листопада 2009 17:00

Анджеліні Джолі знайшли нового партнера

Анджеліні Джолі знайшли нового партнера

Джоні Депп зараз веде переговори про те, щоб увійти до акторського складу нового шпигунського трилера "Турист", зйомки якого стартують вже в лютому. Якщо переговори увінчаються успіхом, то Депп стане партнером по знімальному майданчику іншої зірки Голлівуду Анджеліни Джолі.

У фільмі, який стане своєрідним ремейком "Невловимого" 2005 року, Депп зіграє американського туриста, залученого в мережу інтриг чарівного агента Інтерполу (Джолі). Таким чином жінка намагається вичислити злочинця, який раніше був її коханцем.

Примітно, що виконавець головної чоловічої ролі міняється в "Туристові" вже втретє: Депп замінить австралійського актора і зірку "Аватара" Сема Уортінгтона, який раніше прийшов на місце Тома Круза. У свою чергу, Джолі була запрошена в команду після того, як можлива виконавиця головної жіночої ролі Шарліз Терон залишила проект.

А ось режисерське крісло поки залишається вакантним, проте компанія GK Films, що фінансує зйомку, вже готує на це місце мексиканця Альфонсо Куарона, який зняв екранізацію третього роману Джоан Роулінг "Гарі Поттер і в"язень Азкабану" і антиутопію "Дитя людське", повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліні Джолі знайшли нового партнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути