вівторок, 29 січня 2008 13:40

Американці вважають Клінтона найсексуальнішим президентом за останні 40 років

Playboy наніс "шкутильгаючому" рейтингу президента США Джорджу Бушу останній удар: спираючись на дані опитування, журнал виявив, що Джорджа Бушу вважають найбільш несексуальним з американських президентів за останні 40 років, пише Les Echos.

Приблизно чверть американських виборців, опитаних Playboy, зізналися, що охоче б покохали сексуального президента, запропонуй той на кілька митей вдатися до любощів у Овальному кабінеті. Генрі Кіссінджер сказав колись: "Влада – це сильний афродізіак". Тому наступному американському президентові доведеться "попітніти", аби заслужити визнання народу.

Тож, Білл Клінтон, який, – що правда, то правда – багато чим для цього пожертвував, був названий найсексуальнішим президентом 58% опитаних.

Рональд Рейган, колишня кінозірка і король рекламних роликів, посів друге місце з 22% голосів. Що ж до Джорджа Буша, то він опинився в самому кінці списку, ледве набравши 1% голосів, що всемеро менше, ніж його власний батько, точною копією якого – з різницею в кілька років – він є.

Playboy, що не має нічого проти Джорджа Буша, заходить ще далі в своєму сексуально-політичному огляді Америки. Подібно вченому, що детально аналізує звички й уподобання демократів і республіканців, журнал приходить до висновку: якщо політика розділяє янкі, секс їх об"єднує.

Та все ж деякі потенційні виборці займаються сексом частіше, ніж інші. Так, 12% прихильників Барака Обамі займаються коханням не менше одного разу на день, а серед прихильників Хіларі Клінтон і Руді Джуліані таких всього 5%, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Американці вважають Клінтона найсексуальнішим президентом за останні 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути