понеділок, 29 грудня 2014 10:09

Олексій Кривопішин вручив ордери на квартири 28 родинам у Коростені

Олексій Кривопішин вручив ордери на квартири 28 родинам у Коростені

28 родин у Коростені отримали ордери на квартири від начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. Серед них – боєць 26-ї Бердичівської артилерійської бригади Максим Клименко, який п'ять місяців провів у зоні АТО.

Південно-Західна залізниця для своїх працівників у Коростені звела будинок за власні кошти. Всі роботи також виконали будівельники підприємства, субпідрядників не було. Перша секція на 30 квартир була здана у листопаді 2013 року. У другій секції – 35 квартир, ордери на які родини отримали 26 грудня цього року. Кошторисна вартість її робіт – 15643 тисяч гривень. Як повідомив Олексій Кривопішин, у планах будівництво третьої секції.

"Ви знаєте, яка в країні складна ситуація з фінансами. З урахуванням того, що ми почали цей будинок будувати, хотілося б його завершити… Будемо робити третю чергу, як би важко не було. Житло треба будувати і вирішувати соціальні питання", – пообіцяв Олексій Кривопішин. "У нас працюють цілі династії залізничників, які своє життя віддають роботі на залізниці. Вони повинні відчувати, що їх працю цінують", – зазначив він.

Для Максима Клименка, який повернувся додому у відпуску після п'яти місяців служби в зоні АТО, квартира стала несподіваним новорічним подарунком. "Ми стояли у черзі 25 років і, мабуть, не сподівались отримати нове житло. Багато років вшістьох мешкали у двокімнатній квартирі", – розповів батько Максима Олександр, який все життя працює на Південно-Західній залізниці. У мирному житті Максим також працює електромеханіком на підприємстві, найближчим часом планує створити сім'ю.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Кривопішин вручив ордери на квартири 28 родинам у Коростені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути