неділя, 07 березня 2010 18:48

Якою повинна бути ідеальна жінка на думку чоловіків (соцопитування)

Якою повинна бути ідеальна жінка на думку чоловіків (соцопитування)

Ідеальна жінка, на думку більшості росіян, повинна бути розумною, гарною, турботливою та доброю господаркою. Про це свідчать дані всеросійського лютневого опиту.

Хороша мати повинна бути, насамперед, дбайливою (67%), доброю господаркою (66%), розумною (37%), вміти долати проблеми (39%) і співпереживати (35%), повідомили "Інтерфаксу" соціологи ВЦДСД.

Для дружини ж необхідно бути гарною господаркою (61%), вірною і розумною (по 47%).

Інакше виглядає портрет ідеальної коханки - вона повинна мати гарну зовнішність та бути "сексапільною" (по 49%) і темпераментною (30%).

Жінці-другу, на думку російських чоловіків, необхідні такі якості, як здатність співпереживати (49%), порядність (42%) і розум (35%).

За даними опитування, головне для жінки-керівника і колеги по роботі - розум (60 і 46% відповідно) і організованість (47 і 46% відповідно). При цьому для жінки-начальника, на думку чоловіків, прагнення до успіху важливіше за порядність (41 і 31% відповідно, а для колеги - навпаки (31 і 44% відповідно).

Опитування проводився серед чоловіків в 140 населених пунктах РФ 27-28 лютого.

Аналогічних опитувань серед українських чоловіків вітчизняні соціологи останнім часом не проводили.

Але до жіночого свята 8 березня Київський Міжнародний Інститут Соціології поцікавився, чого ж жінки очікують від чоловіків. Виявилось, що українські жінки хочуть отримати від своїх партнерів не лише матеріальні подарунки. На першому місці серед жіночих бажань були квіти. А ось другим "очікуванням" стали турбота, увага і добре слово. Вони випередили коштовності, гроші і романтичні подорожі.

Зараз ви читаєте новину «Якою повинна бути ідеальна жінка на думку чоловіків (соцопитування)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути