субота, 29 серпня 2020 09:46

Якою буде погода в останні дні літа

Якою буде погода в останні дні літа
Останні вихідні літа будуть спекотними. Фото: "УНІАН".

В останні серпневі вихідні в Україні буде спекотна та сонячна погода. Температура підніметься вище ніж +30 градусів вдень.

Нині, 29 серпня - сонячна погода. Температура вдень підніметься до +23...+31 градусів. Найпрохолодніше буде в західних областях +28 градусів вдень, +13 вночі. Вітер північний, до 2 м/с. Без опадів. Найспекотніше - на півдні і сході країни. + 27... +31 градусів вдень, +11... +17 вночі. Вітер південно-східний, до 3 м/с. Без опадів, передає "УНІАН".

У неділю, 30 серпня, потепліє. Температура вдень підніметься до +29...+33 градусів. При цьому буде сонячно і сухо. Найспекотніше буде в Одесі, Миколаєві, Запоріжжі, Чернівцях та Львові. Без опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: які несподіванки приготує літо наостанок

А 31 серпня в Україні зберігатиметься спекотна погода. На сході, заході і в центрі України температура підніметься до +33 градусів, на півдні - до +34, в центрі - до +30 градусів.

29 серпня традиційно святкують Горіховий Спас. На святковому столі в день Третього Спаса обов'язково мають бути горіхи та свіжоспечений хліб. Третій Спас присвячений спогаду перенесення зі стародавнього турецького міста Едеси до Константинополя нерукотворного образу Ісуса Христа. За переказами, Ісус умив обличчя водою і потім обтер рушником, на якому відбився його лик. Це рушник зцілив володаря Едесси від смертельної хвороби, що сприяло поширенню там християнства.

Зараз ви читаєте новину «Якою буде погода в останні дні літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути