Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2020 10:38

Як потрапити на ЗНО з підвищеною температурою - пояснення УЦОЯО

Як потрапити на ЗНО з підвищеною температурою - пояснення УЦОЯО
Лікар на пункті пропуску двічі проводитиме температурний скринінг учасникам, які з тих чи інших причин мають підвищену температуру тіла. Фото: pixabay

Якщо звичайна температура тіла учасника Зовнішнього незалежного оцінювання-2020 вища за 37,2, то йому треба взяти довідку від лікаря.

Документ слід буде показати на пункті проведення ЗНО, про це розповіла директор Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко в ефірі "1+1".

"Якщо в учасника ЗНО звичайна температура тіла вища за норму, то йому слід взяти довідку в сімейного лікаря або терапевта про те, що вона пов'язана не з коронавірусом, а з індивідуальним станом", - пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО-2020: назвали дати всіх тестів

Також посадовиця розповіла, як діяти в разі, якщо температура підніметься через стрес.

За її словами, на кожному пункті тестування буде лікар і відповідальний за місце проведення ЗНО, який вирішуватиме остаточно.

Лікар на пункті пропуску двічі проводитиме температурний скринінг учасникам, які з тих чи інших причин мають підвищену температуру тіла.

"Якщо ж температура тіла не знизиться до початку тестування, рекомендуватимуть залишити пункт пропуску і прийти на додаткову сесію ЗНО", - резюмувала Вакуленко.

15 червня 2020 року відбудеться пробне ЗНО з української мови та літератури. Інші предмети пробно здаватимуть 17 червня 2020 року. Учасники мають мати при собі маски або респіратори.

Зараз ви читаєте новину «Як потрапити на ЗНО з підвищеною температурою - пояснення УЦОЯО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути