четвер, 14 лютого 2008 11:26

Як освідчуються в коханні російські знаменитості

Як пише "Комсомольская правда", зірки шоу-бізнесу нерідко проявляють винахідливість, щоб привернути увагу обраниці. За словами Сергія Гармаша, він не знав, як підступитися до вподобаної 16-річної Інни, яка на п"ять років молодша за нього і яка не звертала на нього уваги. В результаті він узяв жалістю, зламавши ногу. Дівчина стала до нього залицятися, а він добився її прихильності й став її чоловіком.

Актор Сергій Маковецький без сміху не може згадувати про своє перше освідчення майбутній дружині. Він біг коридором кіностудії, коли до нього гукнула симпатична дівчина: "Юначе, ви на мені одружитеся?" -  "Одружуся!" - "І кохатимете?!" - "Вже кохаю!" Через декілька днів актор став шукати з нею зустрічі. Жарт закінчився весіллям і довгим щасливим браком.

Фігурист Олексій Ягудін своє освідчення відправив коханій СМС. "Фабрикантка" і співачка Саша Савельєва дуже зраділа доленосній СМС. У відповідь вона відправила Олексію любовний вірш, який сама написала.

Зірка кіно Олег Меншиков познайомився з майбутньою дружиною Анастасією в День закоханих. Після того, як Олег Євгенович зізнався їй у своїх почуттях по телефону, Анастасія принесла йому красиву коробочку, відкрила її, і звідти випурхнула безліч різноколірних танцюючих метеликів на ознаменування їхнього кохання.

Креативна Алла Борисівна Пугачова відвоювала одного зі своїх чоловіків, режисера Стефановича, у його численних прихильниць авторським способом - на побаченні в ресторані порізала собі палець і кров"ю написала йому про своє кохання.

Сергій Безруков "дамі серця" вирішив освідчитися несподівано. 26 січня 2000 року він грав у театральному спектаклі. Коли в гримерку зайшла Ірина, він закрив двері, встав на одне коліно і зовсім по-лицарському запропонував їй руку і серце.
Зараз ви читаєте новину «Як освідчуються в коханні російські знаменитості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути