понеділок, 27 травня 2019 07:48

Ахметов розповів про Коломойського, Донбас і новий стадіон для "Шахтаря"

Ахметов розповів про Коломойського, Донбас і новий стадіон для "Шахтаря"
Ахметов заявив, що давно не спілкувався із Коломойським та хоче повернутися в Донецьк. Фото із відкритих джерел.

Власник футбольного клубу "Шахтар" олігарх Ринат Ахметов заявив, що вже дуже давно не спілкувався з Ігорем Коломойським.

Олігарх щороку дає інтерв'ю винятково на футбольну тематику. На запитання гендиректора телеканалу "Футбол" Олександра Денісова про спілкування з Коломойським, Ахметов відповів, що не розмовляв з ним давно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський: Я не вважаю себе олігархом

Водночас, олігарх категорично відкинув ідею будівництва нового стадіону для "Шахтаря" і заявив, що прагне повернутися до Донецька, де не був 5 років.

"Ми побудували "Донбас-Арену" і всі живемо мрією, що "Шахтар" повернеться туди і проведе яскраві матчі. Дуже сильно сумую за футболом. Почалися трагічні події, і в Донецьк я не можу повернутися вже шостий рік. П'ять років я не був на стадіоні. І хочу разом з нашими вболівальниками опинитися там, щоб ми пишалися командою, раділи і плакали разом з нею", - зазначив Ахметов.

Колишній президент України Петро Порошенко втратив статус мільярдера після обрання на пост глави держави в 2014 році. А найбагатший громадянин України Рінат Ахметов з 2014 року втратив 50% капіталу. У нього залишилося $5,5 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов розповів про Коломойського, Донбас і новий стадіон для "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути