Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 08:39

Ахметов: "У моєму серці - величезна радість перемоги!"

Народний депутат України, президент ФК "Шахтар" (Донецьк) Ринат Ахметов називає отримання Україною і Польщею права проведення чемпіонату Європи по футболу 2012 року перемогою українського футболу і всієї країни.

"У моєму серці - величезна радість перемоги! Це - перемога іміджу як українського футболу, так і всієї України. Це - висока оцінка потенціалу нашої країни", - наводить слова Ахметова його прес-секретар Олена Довженко.

Ахметов вважає рішення виконкому УЄФА доказом того, що футбол поза політикою". Президент "Шахтаря" упевнений, що Україна впорається з узятими на себе зобов"язання по організації європейської футбольної першості.
 
"У нас були сильні суперники, проте, перемога в наших руках. Ми повинні сприймати таке рішення як аванс. І я упевнений, ми справимося. Нам ще багато що належить зробити. Але вже почате сьогодні будівництво стадіонів європейського класу в Донецьку і Дніпропетровську говорить про те, що все у нас вийде, причому, на найвищому рівні", - підкреслив він, пише Інтерфакс.



Зараз ви читаєте новину «Ахметов: "У моєму серці - величезна радість перемоги!" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути